Suruburi Dentare Titan De La AdmDent

Category: Shopping Suruburi Dentare Titan de la AdmDent

suruburi dentare titan

La noi gasesti o varietate de produse, precum suruburi dentare titan, la cel mai satisfacator pret.

Cauti suruburi dentare titan? Avem solutia potrivita pentru tine. Implanturile dentare sunt suruburi dentare titan plasate in os, avand rolul de a inlocui radacina unui dinte, peste care se aplica o coroana dentara din portelan sau o proteza mobila.

Conexiunea tub-în-tub, cea mai lungă din industria de profil, permite conexiunea de încredere a implantului cu abutmentul şi evită deşurubarea sau ruperea acestor suruburi dentare titan, deoarece asigură o distribuţie perfectă şi uniformă a forţelor masticatorii între şurub şi abutment. Implanturile MDI de la 3M ESPE sunt suruburi dentare titan foarte mici, biocompatibile care sunt introduse in os printr-o procedura minim invaziva.

De obicei este posibila incarcatura imediata in mandibula. Capul surubului de implant are forma de minge, iar partea de retentie, care contine un inel O-ring de cauciuc, actioneaza ca o priza. După 1-2 săptămâni, de la montarea șuruburilor de vindecare, încep etapele protetice, pentru realizarea coroanelor dentare, ale căror costuri variază, în funcție de tipul de coroană dentară aleasă.