Scannere Intraorale De La Cel Mai Mare Distribuitor Din Romania AdmDent

Category: Shopping Scannere Intraorale de la cel mai Mare Distribuitor din Romania AdmDent

scannere intraorale

Dispunem de o gama variata de aparatura, precum scannere intraorale, la cele mai competitive preturi

La noi gasesti o gama variata de aparatura, precum scannere intraorale, la preturi competitive. Aceste scannere intraorale digitale sunt fără îndoială cea mai nouă tehnologie din cabinetul medicului dentist.

Principala calitate a acestei tehnologii o reprezintă fără îndoială faptul că fiind un proces asistat digital, reduce eroarea manuală și crește calitatea lucrării finale. Cu ajutorul acestor scannere intraorale reducem timpul pe scaun al pacientului atât pentru diagnostic, cât și pentru alte proceduri premergatoare unui tratament, precum amprentele dentare. Astfel, medicul se dedică complet actului medical, amprentele digitale sunt transferate iîn computer iar pacientul beneficiază de o experiență non-invazivă și relaxantă.

Aceste scannere intraorale transmit in mod automat nuanța de alb a dinților, de aceea medicul are posibilitatea de a evidenția anumite zone și de a le transmite digital către laborator o dată cu amprenta. În plus, acest timp de scanner intraoral digital vine cu beneficiul extraordinar al simulării3D în culorile reale ale dinților și țesuturilor pacienților, astfel încat rezultatul tratamentului devine predictibil, sigur și elimină eroarea umană aproape complet.