Masini De Frezat Stomatologie

Category: Shopping Masini de Frezat Stomatologie

masini de frezat stomatologie masini frezat stomatologie

La noi gasesti cele mai competitive preturi la masini de frezat stomatologie, pentru dotari cabinete stomatologie.

Profita acum de cele mai bune oferte la produse si echipamente pentru dotari cabinete stomatologie, la preturi satisfacatoare. Recomandam masini de frezat stomatologie la cele mai competitive preturi.

Masina de frezat este sistemul care executa frezarea blocurilor de zirconiu conform informatiilor primite de la computer. Avem masini de frezat stomatologie concepute pentru producția de componente protetice de mare precizie. Frezarea atât umedă cât și uscată fac din sistemul ales alegerea ideală pentru cei care doresc o plajă întinsă de lucrări protetice. Alege o masina de frezat, conceputa pentru lucrari de mare precizie care conferă laboratoarelor posibilitatea de realizare a celor mai complexe lucrări protetice, fara compromisuri.

Recomandam masini de frezat stomatologie CAD/CAM ARUM 5X-300 de inalta productivitate, proiectate sa frezeze uscat si umed in 5 axe simultane toate materialele importante utilizate la fabricarea dispozitivelor dentare cum ar fi: Zirconium oxide (oxid de zirconiu), Aluminum oxide (oxid de aluminiu), rasini cum ar fi PMMA, compozit, plastic, ceara si NonPrecious-alloys crom-cobalt, de asemenea frezeaza Titan si aliaje Titan, blocuri de ceramica, disilicat de litiu. Mașina de frezare CAD/CAM este ideală pentru tehnicienii dentari care doresc un sistem fiabil, cu cerințe minime de mentenanță.

La noi gasesti masini de frezat stomatologie profesionale la cele mai satisfacatoare preturi.