Masini De Frezat Stomatologie

Category: Shopping Masina de Frezat CAD Cam de la AdmDent

masina de frezat cad cam masini frezat cad cam

Comanda acum o masina de frezat CAD/CAM, pentru dotarea cabinetului dvs stomatologic.

La noi gasesti cele mai bune oferte la produse si echipamente, precum masina de frezat CAD CAM, pentru dotari cabinete stomatologie. Alege masina de frezat CAD CAM, ideală pentru tehnicienii dentari care doresc un sistem fiabil, cu cerințe minime de mentenanță.

Recomandam masina de frezat CAD CAM ARUM 5X-300 de inalta productivitate, proiectata sa frezeze uscat si umed in 5 axe simultane toate materialele importante utilizate la fabricarea dispozitivelor dentare. Prin intermediul acestei tehnologii digitale, masina de frezat CAD/CAM realizează un design personalizat fiecărui caz clinic în parte. Este ideal în fabricarea restaurărilor de tipul: inlay, onlay, overlay,coroane de acoperire, fațete ceramice, punți dentare, aparate ortodontice dar și ghiduri chirurgicale.

Avantajele folosirii tehnologiei CAD CAM in efectuarea lucrarilor dentare sunt precizia foarte mare, timpul redus de executie a lucrarii, control mult mai precis asupra aspectului final al lucrarii, calitatea materialelor utilizate. Traim in era digitala si acest lucru se face simtit si in practica curenta stomatologica. Incercari repetate de a copia natura de catre om au aratat ca acest lucru este aproape imposibil, in schimb masina de frezat CAD-CAM va reproduce suprafetele dentare selectate cu precizie si exactitate.