Implanturi Titan

Category: Shopping Implanturi Titan La Preturi de Producator

implanturi titan implanturi titan la pret de producator implanturi stomatologice de titan

Oferim o gama variata de produse si echipamente, precum implanturi titan, la cele mai bune preturi.

La noi gasesti o gama variata de produse, precum implanturi titan, la cel mai satisfacator pret din Romania. Un implant dentar este o radacina artificiala facuta.

Admdent prezenta cele mai bune preturi pentru implanturi facuta din titan sau zirconiu care se instaleaza în osul maxilar în locul unui dinte lipsa. Dupa introducerea unor implanturi titan, osul isi continua procesul de resorbtie acolo unde lipseste radacina si este mentinut in jurul tesutului pentru totdeauna. Pacientul va avea astfel senzatia unui dinte natural, care îi va oferi un confort total. El va putea avea o masticatie corecta, exact ca in cazul unui dinte real iar estetica fetei va fi refacuta. Motivul pentru care ar trebui sa recurgeti la implanturi titan este ca atunci cand lipsesc unul sau mai multi dinti se pot declansa mai multe efecte negative care se produc in lant.

Cel mai mare risc al unor implanturi titan este ca acesta sa nu se integreze în osul maxilar. In acest caz, medicul stomatolog va elimina surubul si va lasa osul sa se vindece. Dupa o perioada de timp va introduce un nou implant dentar. Majoritatea implanturilor dentare sunt realizate din titan, diferentele dintre acestea fiind date de forma implantului dentar si tipul de tratament aplicat pe suprafata acestuia.